FUHR logo

Galvanistraat 55

6716 AE Ede

0318 691 100

Verkoop@fuhr.nl

Ma - Do: 08:30 - 17:00

Vrijdag: 08:30 - 15:00

Privacybeleid

Het privacybeleid van FUHR 

Wie zijn wij?

Fuhr Benelux BV. is gevestigd aan Galvanisstraat 55 6716 AE te Ede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens zijn weergegeven in de privacygegevens. De website http://www.fuhrbenelux.info is een informatie website van Fuhr Benelux en dient als ondersteuning van de website http://www.fuhr.nl met het vergeven van informatie. De website is bedoeld om partner, klant, tussenhandelaar en eindgebruiker zo goed mogelijk te kunnen informeren en het bevorderen van de verkoop. Deze website dient niet gebruikt te worden als webshop. 

Contactgegevens:
http://www.fuhrbenelux.info
Galvanisstraat 55
6716 AE Ede
0318 691 100

Heeft u vragen over de privacy? dan kunt u contact met Fuhr Benelux via verkoop@fuhr.nl of Info@jmbc.nl. Geef hierbij duidelijk aan dat het betrekking heeft op de privacyverklaring van de website http://www.fuhrbenelux.info. 

Deze website is ontworpen en wordt beheert door JM Business Company

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Doordat u gebruikt maakt van de diensten aangeboden door Fuhr, worden uw persoonsgegevens verwerkt door Fuhr. Het kan ook zijn dat u zelf deze gegevens verstrekt aan Fuhr. Hierna volgt een overzicht van de persoonsgegevens die door Fuhr worden verwerkt:

  • Persoonsgegevens die u zelf aan Fuhr verstrekt middels het invullen van formulieren, zoals: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en overige gegevens die worden verstrekt in correspondentie en telefonisch
  • IP-adres
  • Uw activiteitsgegevens op onze website
  • Uw internetbrowser en apparaat
  • Locatiegegevens
  • Uw surfgedrag over onze website en andere websites. 

Welke bijzondere en/ of gevoelige persoonsgegevens verwerken wij? 

De website http://www.fuhrbenelux.info of de diensten die op de website worden aangeboden hebben niet de intentie om gegevens van website bezoekers jonger dan 16 te verzamelen. Echter, is het niet mogelijk dit te controleren en raden wij ouders aan om de online activiteiten van hun kinderen in de gaten te houden en te voorkomen dat deze gegevens zonder toestemming van een ouder of voogd verzameld worden. Mocht u vragen hierover hebben of bent u ervan overtuigd dat Fuhr zonder toestemming gegevens van minderjarige heeft verzameld, neem dan contact met Fuhr op via Verkoop@fuhr.nl of info@jmbc.nl. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze informatie vernietigd wordt. 

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Fuhr heeft de volgende redenen om persoonsgegevens te verwerken:

  • Indien u zich aanmeldt verwerken wij uw gegevens voor het verzenden van onze nieuwsbrief
  • Uw vragen te beantwoorden die u achter laat op de website
  • Door uw gedrag op onze website te analyseren kan Fuhr de website verbeteren en het aanbod van informatie en diensten op u afstemmen
  • Door het analyseren van uw surfgedrag kan Fuhr de website beter afstemmen op uw voorkeuren.

Hoe lang worden uw persoonsgegevens bewaard?

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaart dan nodig is om de doelen te realiseren die zijn gegeven in de vorige paragraaf. Wij maken gebruik van de bewaartermijnen uit wet- en regelgeving. 

Worden uw persoonsgegevens gedeeld met derden?

Uw gegevens worden door Fuhr niet verkocht aan derden. Fuhr neemt hier de verantwoordelijkheid voor. 

Cookies die worden gebruikt door Fuhr

Op de website http://www.fuhrbenelux.info wordt gebruik gemaakt van analytische, tracking en functionele cookies. Een cookie kan omschreven worden als een bestand wat wordt opgeslagen na het eerste bezoek aan de website. De cookies worden om te zorgen dat de website goed werkt. Daarnaast worden ze ingezet om de website te optimaliseren en op uw voorkeuren af te stemmen. Bij het eerste bezoek aan de website wordt u toestemming gevraagd voor het plaatsen van dee cookies. U kunt u via uw internetbrowser afmelden voor cookies. Mocht u meer willen weten over cookies dan kunt u op onder andere de volgende website meer informatie verkrijgen over cookies en het gebruikt hiervan: https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/wat-zijn-cookies

Welke rechten heeft u m.b.t uw gegevens? 

U heeft ten alle tijden het recht om uw gegevens in te zien, te verwijderen of te corrigeren. U kunt ten alle tijden uw toestemming voor het verwerken van deze gegevens intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking hiervan door Fuhr. U heeft het recht om ons te vragen uw gegevens te verstrekken aan u of aan een andere organisatie. U kunt bovenstaande doen door te mailen naar verkoo@fuhr.nl of info@jmbc.nl. Zorg dat u zich hierbij kan identificeren zodat wij kunnen achterhalen dat u daadwerkelijk de aanvrager van uw gegevens bent. Mocht u alsnog een klacht in willen dienen dan heeft u de mogelijkheid dit in te dienen bij de nationale toezichthouder, de autoriteit persoonsgegevens. U kunt dit doen via de volgende website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons