FUHR logo

Galvanistraat 55

6716 AE Ede

0318 691 100

Verkoop@fuhr.nl

Ma - Do: 08:30 - 17:00

Vrijdag: 08:30 - 15:00

FUHR projecten

In Sainte-Walburge (Luik, België) is recent een prachtig nieuw politiebureau geopend. Dit politiebureau is ontworpen door AAEG Emmanuel Grandmaison. Door de aannemer BPC Liège is, in samenspraak met de architect, gekozen voor een van de meest veilige toegangsverleningssystemen van FUHR. Wij zijn trots dat onze sloten ook in dit prachtige nieuwe politiebureau gebruikt worden!

Woonhuis IJsselmuiden

In dit woonhuis in IJsselmuiden is de FUHR multitronic 881 geïnstalleerd in combinatie met de SmartConnect easy. De eigenaar maakt naar alle tevredenheid gebruik van de SmartConnect easy app. De app maakt het mogelijk om de deur op afstand te bedienen. 

Woonhuis Noord-Holland

In dit woonhuis in Noord-Holland is de FUHR multitronic 881 type 11 geïnstalleerd in combinatie met de aluminium kozijnen van Reynaers.

De deuren worden geopend dankzij het FUHR SmartTouch systeem, dit systeem is ook doorgevoerd op de gemotoriseerde schuifpuien. Naast de deuren en de schuifpuien, zijn in het woonhuis ook een drietal deuren uitgevoerd met het SmartTouch systeem. 

Appartmentencomplex Ukkel

FUHR heeft voor dit wooncomplex met 91 appartementen in Ukkel (Brussel) alle deursloten mogen leveren. In dit complex zijn diverse soorten sloten toegepast volgens alle geldende veiligheidsnormen en gebruiksgemakken.

Wilt u ook advies hebben over welke sloten er geschikt zijn voor uw woning, complex of bedrijf neem dan contact met ons op!