Galvanistraat 55

6716 AE Ede

0318 691 100

Verkoop@fuhr.nl

Ma - Do: 08:30 - 17:00

Vrijdag: 08:30 - 15:00

Machine FUHR

FUHR – Traditierijke familieonderneming in de slot en beslag wereld

FUHR – Traditierijke familieonderneming in de slot en beslag wereld

FUHR is een middelgroot familiebedrijf, het hoofdkantoor is sinds 1859 gevestigd in Heiligenhaus. De core business is de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogwaardige en veilige meerpuntssluitingen voor huis, appartementen, bedrijfsgebouwen en objecten. Het merk FUHR staat voor hoge kwaliteit en consistente ontwikkeling met als doel de beveiliging en comfort bij de deur vergroten.

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter

De geschiedenis in een notendop

Voor het begin gaan wij terug naar 1859. In 1859 start oprichter Carl Fuhr de eenmanszaak FUHR. De eerste productie bestond uit eenvoudige doos- en insteeksloten, scharnieren, sluitingen en drijfgas.

FUHR Duitsland

In de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld FUHR sloten voor balkondeuren, garages en LKW’s. Vervolgens worden ook draai-/ kiepramen en schuifbeslag ontwikkeld. In de jaren 80 van de vorige eeuw worden de eerste meerpuntssluiting verkocht en in de jaren 90 automatiseert het productieproces en wordt de productie minder volgens de kernstappen van het verleden gedaan.

In de eerste tien jaar van de huidige eeuw maakt de organisatie grote ontwikkelingen door, zo worden dochterondernemingen in Polen, Benelux en UK gestart. Wordt de fabriek in Heiligenhaus uitgebreid en viert FUHR in 2009 haar 150 jarig jubileum. Tot slot worden de elektronisch gestuurde sloten geïntroduceerd, met als voorbeeld de multitronic.

In de jaren daarna wordt het bedrijf SmartWireless overgenomen en is FUHR begonnen met het ontwikkelen van de SmartHome applicaties.  Inmiddels is organisatie vijf generaties in de familie en is Andreas Fuhr de huidige eigenaar. 

Oude machine FUHR Duitsland

De kernwaarde

  • Kwaliteit: Ontwikkelen en produceren van hoogwaardige sloten met een lange levensduur;
  • Innovatie: Door continue ontwikkeling en luisteren naar de markt steeds weer de beste oplossing bieden.
  • Service: Alle processen worden steeds gemeten aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Het assortiment

FUHR heeft een innovatief programma dat bestaat uit automatisch, paniek– en elektronisch gestuurde sloten. Hiermee stelt de organisatie nieuwe standaarden en is een van de marktleiders. Het multitronic 881 slot en autotronic 834 en 836 sloten zijn (volledig) gemotoriseerde meerpuntssluitingen, deze sloten voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van gemak en beveiliging. Deze sloten kunnen uitgerust worden met intelligente toegangssystemen, zoals: vingerscan, transponderlezer of zelfs met een applicatie. Eén van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van toegangsverlening is de SmartTouch, hiermee kan de deur net zoals bij een auto “keyless go” geopend worden.

 

Het assortiment bestaat verder uit:

  • Sleutel en kruk bediende sloten;
  • Automatisch mechanische sloten;
  • Dubbele deur oplossingen;
  • Anti-paniek sloten;
  • Motorsloten;
  • SmartHome;
  • Overige.
Sluitingen FUHR

FUHR Benelux

In 2008 is FUHR Benelux opgericht en inmiddels een belangrijk orgaan van de organisatie. FUHR Benelux is gevestigd in Ede (Gelderland), hier zijn 13 medewerkers dagelijkst bezig om de verkoop, service en logistiek voor Nederland, België en Luxemburg te optimaliseren.

FUHR Experience Center

FUHR heeft in Ede de beschikking over een eigen showroom, ook wel het FUHR Experience Center genoemd. In deze showroom kunnen de nieuwste en modernste slot- en sluitsystemen in werking worden laten zien. Daarnaast is er de beschikking over een vergaderruimte voor ruim 20 personen.

Heeft u interesse om de showroom te bezoeken? Neem dan contact op met Showroom@fuhr.nl of bel 0318 691 100.

 

Geef een reactie