Welkom in het FUHR Experience Center

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van FUHR om maandelijks op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van hang- en sluitwerk en bij FUHR.

FUHR Benelux info

Op onze website vindt u alle informatie over de FUHR producten. Dit bevat onder andere productinformatie met alle technische details. 

FUHR – Traditierijke familieonderneming in de slot en beslag wereld

FUHR is een middelgroot familiebedrijf, het hoofdkantoor is sinds 1859 gevestigd in Heiligenhaus. De core business is de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogwaardige en veilige meerpuntssluitingen voor huis, appartementen, bedrijfsgebouwen en objecten.  Het merk FUHR staat voor hoge kwaliteit en consistente ontwikkeling met als doel de beveiliging en comfort bij de deur vergroten.

Voor het begin gaan wij terug naar 1859. In 1859 start oprichter Carl Fuhr de eenmanszaak FUHR. De eerste productie bestond uit eenvoudige doos- en insteeksloten, scharnieren, sluitingen en drijfgas.

In de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld FUHR sloten voor balkondeuren, garages en LKW’s. Vervolgens worden ook draai-/ kiepramen en schuifbeslag ontwikkeld. In de jaren 80 van de vorige eeuw worden de eerste meerpuntssluiting verkocht en in de jaren 90 automatiseert het productieproces en wordt de productie minder volgens de kernstappen van het verleden gedaan.

In de eerste tien jaar van de huidige eeuw maakt de organisatie grote ontwikkelingen door, zo worden dochterondernemingen in Polen, Benelux en UK gestart. Wordt de fabriek in Heiligenhaus uitgebreid en viert FUHR in 2009 haar 150 jarig jubileum. Tot slot worden de elektronisch gestuurde sloten geïntroduceerd, met als voorbeeld de multitronic.

FUHR Duitsland

In de jaren daarna wordt het bedrijf SmartWireless overgenomen en is FUHR begonnen met het ontwikkelen van de SmartHome applicaties. Inmiddels is de organisatie vijf generaties in de familie en is Andreas FUHR de huidige eigenaar.

Kernwaarde

Kwaliteit

Ontwikkelen en produceren van hoogwaardige sloten met een lange levensduur

Innovatie

Door continue ontwikkeling en luisteren naar de markt steeds weer de beste oplossing bieden

Service

Alle processen worden steeds gemeten aan de hoogste kwaliteitsnormen