Galvanistraat 55

6716 AE Ede

0318 691 100

Verkoop@fuhr.nl

Ma - Do: 08:30 - 17:00

Vrijdag: 08:30 - 15:00

Deursysteem waarbij aanraking voldoende is

Deursysteem smarttouch

Deursysteem waarbij aanraking voldoende is

Deursysteem waarbij aanraking voldoende is

Het deursysteem van de toekomst. Zo kan een SmartHome uitgeruste deur genoemd worden. In het artikel ‘SmartHome, wat is het?’ heb je kunnen lezen dat SmartHome producten steeds meer in opkomst zijn. Daarnaast heb je kunnen lezen dat in 2020 3,3 miljoen Nederlandse huishoudens gebruik maakte van intelligente systemen. 

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter

Door hierop in te spelen kan voldoen aan de opkomende vraag. Desondanks FUHR in een traditionele markt opereert is het FUHR gelukt om verschillende SmartHome gerelateerde producten te ontwikkelen hieruit is het SmartHome concept voort gekomen. Daarmee richt FUHR zich met haar intelligente deursystemen op de ‘sub’ markt veiligheid van de totale Smarthome markt. Ook onderdeel van dit concept zijn bijvoorbeeld de SmartConnect easy en de SmartConnect door. In dit artikel wordt het intelligent deursysteem de SmartTouch uitvergroot. 

De SmartTouch is een toegangsverleningssysteem dat zo is ontworpen dat het intelligente deursysteem al ontgrendelt wordt zodra de deurgreep wordt aangeraakt. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld de handen vol hebt met boodschappen of om tijd te besparen.

De veiligheid van dit intelligente deursysteem

Nu gaan direct alle alarmbellen af; hoe werkt een dergelijk systeem dan? Hoe veilig is een dergelijk deursysteem? Dit zijn terechte vragen aangezien jouw huis beveiligd wordt met een intelligent systeem. De antwoorden zijn simpel, ten eerste werkt het systeem met een zender die contact maakt met de deur, deze zender moet binnen het ingestelde detectivebereik zijn. Vervolgens wordt de touchpad aangeraakt door de gebruiker, hierdoor ontgrendelt het slot. 

Ten tweede moet de zender in beweging zijn (10 sec.) voordat de deur geopend gaat worden en binnen het ingestelde detectivebereik zijn. Tot slot is de deurgreep beveiligd met een veilige AES-codering in de signaaloverdracht, dit zorgt voor een betrouwbare veiligheid. 

Deursysteem

De toepasbaarheid van de SmartTouch

Het systeem is geschikt voor nagenoeg alle typen deuren, te denken valt aan privéwoningen, kantoorgebouwen of openbare ruimtes. Daarnaast is het systeem geschikt voor toepassing in voor- en achterdeuren mits gebruik wordt gemaakt van FUHR motorsloten. Meer informatie over de FUHR motorsloten is te vinden in dit artikel. 

 

Ben je nieuwsgierig naar de FUHR SmartTouch, heb je vragen over dit artikel of naar andere producten van FUHR? Neem dan contact met ons via verkoop@fuhr.nl of bel ons op 0318 691 100. 

Geef een reactie